Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Servië voor België & Nederland

Heeft u hulp nodig? +31(0)251 343 011

Garanties van Servië Reizen met ANVR en SGR

Festivals

Servië is een land dat bekend staat om zijn vele theater-, film- en muziekfestivals, maar ook om specifieke traditionele evenementen die het hele jaar door worden gehouden, en waardoor het een belangrijk cultureel centrum is geworden. Servië biedt onderdak aan enkele van de beste, prijswinnende festivals die mensen van over de hele wereld aantrekken, waardoor ze hun favoriete muzikanten kunnen zien voor een relatief lage prijs.  De belangrijkste zijn: Dragačevo Trompet Festival in Guča, EXIT Festival in Novi Sad, Beer Fest in Belgrado en Nišville Jazz Festival in Niš. Talloze filmfestivals, die elk jaar bezocht worden door een aantal van 's werelds grootste sterren in de film zijn: FEST, Kustendorf, het Magnificent Seven-festival, het festival van de film en het Europese filmfestival op Palić . Onder de internationaal erkende zijn ook het uitstekende theaterfestival Bitef - Belgrado Internationaal Theaterfestival en Belef - Belgrado Zomerfestival.

Als u echter op een meer originele en intieme manier ook echt kennis wilt maken met de Servische traditie, moet u de verschillende kleinere festivals en evenementen bezoeken die in het hele land worden gehouden. Meer en meer toeristen erkennen de unieke schoonheid van deze lokale evenementen die een traditie weergeven die specifiek is voor een regio. Ervaar Servië door zijn festivals en culturele evenementen! Vraag Servië Reizen naar de mogelijkheden om tijdens uw fly drive door Servië een aantal fijne festivals te bezoeken.

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, wijngaarden, rivieren en grotten? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives